Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

23 Οκτ 2005

Εφυγε από κοντά μας ο σύντροφος Γιώργος Ανδρέου

Πέμπτη 6 Οκτώβρη το πρωί, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του, έχασε τη ζωή μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του, ο σύντροφος Γιώργος Ανδρέου.
Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έφυγες από κοντά μας σύντροφε. Γιατί δε θέλουμε να το πιστέψουμε. Ηταν το αναπάντεχο, το ξαφνικό και το τόσο άδικο του χαμού σου. Ηταν η νιότη των 35 χρόνων σου. Ηταν η θέλησή σου για τη ζωή, η διάθεσή σου να δώσεις όσο μπορείς περισσότερα στην κοινή υπόθεση του αγώνα. Είναι η οικογένειά σου που δεν μπόρεσε καλά-καλά να σε χαρεί. Είναι…
Λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο, το απόγευμα της Τετάρτης, βρισκόσουν μαζί μας, στη συνεδρίαση της οργάνωσης. Κουβεντιάζαμε, προγραμματίζαμε τις παρεμβάσεις μας στα χωριά και στην πόλη, συζητούσαμε τα διαδικαστικά της συνδιάσκεψής μας. Θυμάσαι σύντροφε;
Θα μας λείψεις πολύ σύντροφε Γιώργο.
Οι μαζώξεις μας θα είναι πιο φτωχές με την απουσία σου. Στις συγκεντρώσεις και στις πορείες μας, θα κοιτάμε πάντα δίπλα μας, εκεί στην πρώτη γραμμή, να σε δούμε να κρατάς τα πανώ, να μοιράζεις την προκήρυξη.
Θα σε θυμόμαστε πάντα σύντροφε Γιώργο.
Και θα παίρνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια πιο δίκαιη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση. Γιατί ξέρουμε ότι αυτό ποθούσες κι εσύ.
Εχε γεια σύντροφε Γιώργο.