Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Σεπ 2007

Ανακοίνωση Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ)

Παρά τον τηλεοπτικό εκφοβισμό και την σχεδιασμένη από την κυβέρνηση πρωτοφανή αστυνομοκρατία χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι έδωσαν ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην αντιλαϊκή και αντικοινωνική πολιτική που εφάρμοσαν και σχεδιάζουν να εφαρμόσουν τα κυρίαρχα αστικά κόμματα , ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, από τις 17 του Σεπτέμβρη. Σαφές μήνυμα γι αυτό έδωσε ο Καραμανλής που απείλησε με συνέχιση των λεγόμενων μεταρρυθμίσεων μπροστά στο ακροατήριο των τραπεζιτών και των βιομηχάνων στο Βελλίδειο.
Στην αντιλαϊκή καταιγίδα που ετοιμάζεται οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει από τα τώρα να πάρουν θέσεις μάχης. Ενάντια στις εκλογικές αυταπάτες και στις ηγεσίες της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που αρνήθηκαν ακόμη και να πάρουν μέρος στην διαδήλωση προς το Βελλίδειο.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει , τέλος, την επιχείρηση καταπάτησης του πανεπιστημιακού άσυλου , την περικύκλωση του ΑΠΘ από τις κλούβες των ΜΑΤ και καλεί το φοιτητικό κίνημα να απαντήσει μαζικά , ενωτικά και μαχητικά στις πολιτικές εκφοβισμού και τρομοκρατίας.


Θεσσαλονίκη 8/9/2007