Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

9 Νοε 2004

Ανακοίνωση για την πολιορκία της Φαλούτζας

Αυτές τις ώρες οι αμερικανοβρετανικές δυνάμεις κατοχής σε συνεργασία με τους ιρακινούς συνεργάτες τους, έχουν εξαπολύσει μια τεράστια επιχείρηση γενοκτονίας ενάντια στον αντιστεκόμενο λαό της Φαλούτζας. Οι εγκληματίες ιμπεριαλιστές βομβαρδίζουν νυχθημερόν την πόλη και ετοιμάζονται να εισβάλλουν σε αυτήν με στόχο την ιρακινή αντίσταση. Ταυτόχρονα δολοφονούν μαζικά αμάχους και γυναικόπαιδα, καταστρέφουν τις ελάχιστες υποδομές της πόλης, βομβαρδίζουν νοσοκομεία, σχολεία και κατοικημένες περιοχές. Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους μάταια πιστεύουν ότι έτσι θα κάμψουν την ηρωική ιρακινή αντίσταση που αγκαλιάζει πλέον την πλειοψηφία του ιρακινού λαού. Ακόμη και μια νίκη τους στην Φαλούτζα, θα αποδειχθεί σύντομα ότι θα είναι "πύρρεια". Περικυκλωμένοι από την δίκαιη οργή εκατομμυρίων Ιρακινών αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουν την ήττα.

Το ΚΚΕ(μ-λ), καλεί το δημοκρατικό αντιιμπεριαλιστικό και αντιπολεμικό κίνημα της χωράς μας να εκφράσει την μαζική υποστήριξη του και την αλληλεγγύη του στους υπερασπιστές της Φαλούτζας. Αυτοί σήμερα βρίσκονται στην πρωτοπορία του αγώνα των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό!