Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

16 Νοε 2004

Ανακοίνωση-Καταγγελία

Ποιος έλειπε από τη γιορτή της ΟΝΝΕΔ;

Ηταν όλοι τους εκεί!

Ο οικοδεσπότης (Καραμανλής) που λίγο-πολύ διακήρυξε πως η εξέγερση έγινε για να ...βγει η ΝΔ με τη «διαφάνεια» και να αλλάξει τη μοιρασιά μεταξύ Μπόμπολα, Αλαφούζου και λοιπών παραγόντων του ντόπιου κεφαλαίου.

Το ΠΑΣΟΚ (Τζουμάκας) που έσπευσε να αναγνωρίσει πως η συμμετοχή του Καραμανλή στην εξέγερση(!!), δείχνει πως και η Δεξιά έχει μερτικό σε αυτήν.

Ο ΣΥΝ (Κωνσταντόπουλος) βασιλικότερος από το βασιλιά (τον οποίο ήθελε και στην «αντιδικτατορική ενότητα») που «βεβαίωσε» πως η εξέγερση ένωσε τις δυνάμεις του συστήματος και της αντίδρασης με το μαχόμενο λαό και τη νεολαία!

Και το ΚΚΕ (Κόρακας) που έβαλε «αγωνιστικό αστερίσκο» στο «κοινό ανακοινωθέν» της εθνικής ομοψυχίας.

Αυτή η μάζωξη δεν ήταν τυχαία! Συμβολίζει πράγματι, την ενότητα του αστικού κόσμου που -με τη σύμπλευση ή την ανοχή της επίσημης Αριστεράς- στρέφεται ανοιχτά ενάντια στο λαό και τη νεολαία, επιδιώκοντας να καταργήσει την ιστορία και το μέλλον των αγώνων του.
Αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, η εξέγερση που γκρέμισε τη χούντα, αμφισβήτησε την αμερικανοκρατία και ανέδειξε όσο κανένα άλλο γεγονός τα τελευταία 31 χρόνια, τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε λαό και νεολαία από τη μια και το σύστημα από την άλλη, να επιδιώκεται να κοπεί και να ραφτεί στα μέτρα των δικών τους σημερινών αντιδραστικών σχεδιασμών και αδιεξόδων.
Ταυτόχρονα αποτελεί και προετοιμασία στο όνομα των «όψιμων ομοψυχιών» και των εθνικών κινδύνων να αμφισβητηθεί και να χτυπηθεί ανοιχτά, το δικαίωμα της μαζικής, λαϊκής-νεολαιίστικης πάλης όταν αυτή δεν αφομοιώνεται και δεν υποτάσσεται στο «ρεαλισμό» των δυνάμεων του συστήματος.
Η σπουδάζουσα νεολαία -αυτή που μαζί με τον εργαζόμενο λαό δεν 
«χωρούσε» βέβαια σε αυτή τη γιορτή- πρέπει να απαντήσει στην πρόκληση με την αγωνιστική, μαζική συμμετοχή της στις εκδηλώσεις για τον γιορτασμό της εξέγερσης και ιδιαίτερα στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση της 17/11 στην αμερικάνικη πρεσβεία. Και πρέπει να προσανατολιστεί σταθερά στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, στην πάλη για ΣΠΟΥΔΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, εκεί όπου κρίνονται και διαμορφώνονται οι πραγματικοί συσχετισμοί, εκεί που μπορούμε να διεκδικήσουμε -κόντρα στις αστικές δυνάμεις και τους αντιδραστικούς σχεδιασμούς- την ιστορία των αγώνων μας, μαζί με τα δικαιώματά μας και την προοπτική μας.

15/11/04

ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΚΚΕ(μ-λ)