Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

19 Μαΐ 2005

Εκδηλωση του ΚΚΕ(μ-λ)

Ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ)

Οι εργαζόμενοι, η αγροτιά, η νεολαία είναι κυριολεκτικά ανάστατοι και σφοδρά ανήσυχοι. Η κυβέρνηση έχει ανοίξει όλα της τα χαρτιά και δηλώνει αποφασισμένη να παραδώσει τον λαό βορά στις πιο άγριες και αδηφάγες διαθέσεις του κεφαλαίου.
Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 11ης Μάη και η επιτυχία των απεργιακών συγκεντρώσεων παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις ξεχωριστές εκδηλώσεις είναι μια σαφή ένδειξη για το ότι οι συνθήκες απαιτούν όλο και περισσότερο την ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Και όλα αυτά με φόντο την έξαρση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας με μπροστάρη τις ΗΠΑ να απειλεί τους λαούς παντού στον κόσμο αλλά και στην περιοχή μας. Ο ενδοϊμπεριαλιστικός ανταγωνισμός αλλά και οι κοινές πρωτοβουλίες των μεγάλων λεγόμενων δυνάμεων της Δύσης έτσι όπως εκδηλώνονται στη Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια, στην Ασία, την Λατινική Αμερική και την Αφρική, προκαλούν αναστάτωση, κρίσεις και αναφλέξεις που καλούνται να τις πληρώσουν οι λαοί με το αίμα τους.
Ενώ μια σειρά κυβερνήσεων και καθεστώτα όπως στη χώρα μας και της γειτονικής Τουρκίας προκειμένου να διασφαλίσουν την εξουσία τους είναι πρόθυμες να ευθυγραμμιστούν με τα ιμπεριαλιστικά σχέδια, εκθέτοντας τη χώρα τους και τους λαούς που καταδυναστεύουν σε ανυπολόγιστους κινδύνους.
Το ΚΚΕ(μ-λ) συνεχίζει να πιστεύει ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει φραγμό σε όλη τη σύγχρονη βαρβαρότητα είναι οι λαοί, το αντιιμπεριαλιστικό –αντιπολεμικό κίνημα, το κίνημα αντίστασης στην αντικαπιταλιστική επίθεση.
Γι' αυτό ανάμεσα στις υπόλοιπες πρωτοβουλίες που παίρνει με στόχο να υπηρετήσει τον αγώνα και το κίνημα, καλεί τους αγωνιστές, τους αριστερούς και ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς

στη συγκέντρωση που οργανώνει στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Ιπποκράτους και Ακαδημίας) την Δευτέρα 23 Μάη με θέμα "Πολιτική κατάσταση και το κίνημα".