Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

26 Μαρ 2007

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΙΤΑΛΙΑ-ΣΙΕΝΑ

Διεθνές συνέδριο με θέμα «Με την Αντίσταση για μια δίκαιη ειρήνη στη Μέση Ανατολή» διοργανώνεται το διήμερο 24 και 25 Μάρτη στην Ιταλία. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Chianciano Terme στη Σιένα, οργανώνεται από τις ιταλικές επιτροπές «Ελεύθερο Ιράκ» και υποστηρίζεται από πλήθος ιταλικών και ξένων πολιτικών, κοινωνικών και αντιπολεμικών οργανώσεων και οργανώσεων διεθνούς αλληλεγγύης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, στο συνέδριο θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, οι Abdul Jabbar al Kubaisy από την Ιρακινή Πατριωτική Συμμαχία, ο Σαμίρ Αμίν, ο Asrar-A-Abdullatif από το Ιρακινό ΚΚ (Κεντρική Διοίκηση), ο Waleed al Modallal από το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο της Γάζας, ο Larry Holmes από το αμερικάνικο Διεθνές Κέντρο Δράσης, ο Azzam Tamimi από το Ινστιτούτο Ισλαμικής Πολιτικής Σκέψης στο Λονδίνο κ.ά.
Το συνέδριο υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από την Κομμουνιστική Νεολαία Τσεχίας, από το Ουγγρικό Αριστερό Μέτωπο, το ΚΚ Δανίας, από το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, από το ιταλικό Carc και το Campo Antiimperialista κ.λπ. Την υποστήριξη στο συνέδριο, το οποίο αντιμετωπίζει, όπως και επί Μπερλουσκόνι, τη σοβαρή αντίδραση των ιταλικών αρχών που αρνούνται τη χορήγηση αδειών εισόδου στη χώρα, ανακοίνωσε και το ΚΚΕ(μ-λ). Στην αντιπροσωπεία που θα συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου είναι ο Στέλιος Αγκούτογλου και ο Πάνος Φωτόπουλος.