Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

14 Φεβ 2007

Ολλανδία - Παγκόσμιο Συνέδριο Λαϊκών Νεολαιών


Στο διάστημα μεταξύ 2 και 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία η πρώτη διεθνής συνάντηση λαϊκών οργανώσεων νεολαίας, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Λαϊκής Πάλης ( ILPS) Για το Συνέδριο έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται πλατιά καλέσματα σε αντικαπιταλιστικές και αντί-ιμπεριαλιστικές νεολαίες απ’ όλο τον κόσμο, εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής.
Ενθαρρυντικό στοιχείο το ενδιαφέρον από μια σειρά οργανώσεις, συλλογικότητες, αλλά και άτομα από Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μ. Ανατολή κλπ για συμμετοχή στο Συνέδριο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις δηλώσεις συμμετοχής, όπως η νεολαία του Μ-Λ Κόμματος Ουκρανίας, η ANNISU(R) – σπουδαστική ένωση του ΚΚ Νεπάλ (Μαοϊκού), οι Αριστεροί Ριζοσπάστες του Αφγανιστάν, η Ενότητα Νεολαίας από το Μπαγκλαντές, η Αντιιμπεριαλιστική Λίγκα του Νεπάλ, η νεολαία του ΚΚ Ιράκ – Λαϊκή Ένωση, κ.α.
Επίσης έχουν καλεστεί αρκετές από τις νεολαιίστικες οργανώσεις από την Ελλάδα. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Φοιτητών-Σπουδαστών θα λάβουν μέρος στις εργασίες του συνεδρίου.