Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

26 Αυγ 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


Νέα πύρινη κόλαση επεφύλασσαν για το λαό της χώρας τα εγκληματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα αλλεπάλληλα μέτωπα φωτιάς που ξέσπασαν και συνεχίζουν να ξεσπούν σήμερα. Όλη η Πελοπόννησος, αλλά και πολλές άλλες περιοχές, παραδίδονται –η μία μετά την άλλη- στις φλόγες.

Ήδη, οι νεκροί ανέρχονται σε δεκάδες σε Ηλεία και Λακωνία ενώ πολλοί είναι και οι σοβαρά τραυματισμένοι. Το σύστημα του κέρδους και της οικοπεδοποίησης στο καταστροφικό του έργο!

Τα κροκοδείλια δάκρυα των ανευθυνο-υπεύθυνων, τα λόγια «συμπόνιας» των κομματικών επιτελείων, πρωτίστως των Καραμανλή και Παπανδρέου, μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν σε όσους πλήττονται άμεσα και έμμεσα απ’ το συνεχιζόμενο έγκλημα και την πολιτική που το προκαλεί.
Έγκλημα που δεν είναι πια στιγμιαίο αλλά διαρκείας.

Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί στην κάλπη αλλά στην ανεξάρτητη οργάνωση του λαού που θα διεκδικήσει το δίκιο του και θα υπερασπιστεί το περιβάλλον, που θα πάρει τη ζωή του στα χέρια του!