Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

21 Ιαν 2006

Χαιρετιστήριο μήνυμα στο αντιιμπεριαλιστικο καμπ της Βενεζουέλας (Γενάρης 2005)

Εκ μέρους των αντι-ιμπεριαλιστικών, αντιπολεμικών επιτροπών και πρωτοβουλιών από την Ελλάδα, των «Αγωνιστικών Κινήσεων Φοιτητών-Σπουδαστών» και της εργατικής κίνησης «Ταξική Πορεία» σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην διοργάνωση της αντιιμπεριαλιστικης συνάντησης στην Βενεζουέλα και στέλνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους συμμετέχοντες.
Οι εργαζόμενοι η νεολαία και όλες οι αντι-ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στην Ελλάδα παρακολουθούν με προσοχή την πάλη των λαών στην Λατινική Αμερική για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση και στέκονται αλληλέγγυοι σε αυτούς. Ιδιαίτερα στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στις αντιιμπεριαλιστικές και επαναστατικές δυνάμεις στην Βενεζουέλα που αγωνίζονται για την ενίσχυση και ριζοσπαστικοποίηση των κοινωνικών αλλαγών και ανατροπών στην χώρα και παλεύουν ενάντια στην εγκληματική και επεμβατική πολιτική των ΗΠΑ.
Θεωρούμε πολύ θετικό γεγονός τις προσπάθειες διεθνούς συντονισμού των αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων , στην κατεύθυνση που άνοιξε και η «Θεσσαλονίκη-Αντίσταση 2003» και η «Βομβάη-Αντίσταση 2004», σε διαχωρισμό με την σοσιαλδημοκρατική πολιτική του Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ. Στην ίδια κατεύθυνση στην Αθήνα , τον ερχόμενο Μάη οι αντιιμπεριαλιστικές και αντικαπιταλιστικές δυνάμεις ετοιμάζουν ένα τριήμερο διεθνών εκδηλώσεων με αφορμή την σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ.
Λόγοι πρακτικοί –παρά την θέληση μας-μας εμπόδισαν να βρεθούμε ανάμεσα σας αλλά η σκέψη μας βρίσκεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνεται και θα χαρούμε πολύ να μάθουμε για τις επιτυχίες σας και για το περιεχόμενο των συζητήσεων και αποφάσεων σας.


Αθήνα 19/1/2006
Αγωνιστικές Κινήσεις-Ταξική Πορεία –Αντιιμπεριαλιστικες Αντιπολεμικές Επιτροπές και Κινήσεις