Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Δεκ 2007

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!


Τούρκοι, δημοκράτες αγωνιστές, μετανάστες στη Γερμανία, έγιναν στόχος επίθεσης από την Γερμανική αστυνομία η οποία έκανε επιδρομές σε σπίτια και συλλόγους μεταναστών, τους συνέλαβε και τους κράτησε σε αστυνομικά τμήματα, στις 5 Δεκέμβρη, σε 8 διαφορετικές Γερμανικές πόλεις. Κατηγορήθηκαν ότι ήταν μέλη και οπαδοί του ΤΚΡ/ΜL
Αυτή η επίθεση είναι μέρος της συνολικής επίθεσης των ιμπεριαλιστών κατά της εργατικής τάξης και του λαού και στοχεύει να τους τρομοκρατήσει και να κάμψει την αντίσταση τους.
Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού, μεταξύ του είναι και οι Τούρκοι αγωνιστές, είναι δίκαιοι. Αγωνίζονται ενάντια στην καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και τις πολεμικές τους επιδρομές που μακελεύουν τους λαούς.
Εμείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο και συμμετείχαμε στη Διεθνιστική Συνάντηση, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα, στις 8-9/12/2007 καταδικάζουμε τις βίαιες επιθέσεις της Γερμανικής αστυνομίας κατά των Τούρκων αγωνιστών.
Απαιτούμε να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
ΖΗΤΩ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Υπογραφές:
CARC- Ιταλία
MLPU- Ουκρανία
CEBRASPO- Βραζιλία
ANNISU (P) – CPN (Maoist) – Νεπάλ
ILPS-Pilippine Section- Φιλιππίνες
ΚΚΕ (μ-λ) - Ελλάδα