Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

7 Δεκ 2010

Καταγγελία


Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τις συνθήκες στρατιωτικού νόμου με τον αποκλεισμό της εισόδου στο κέντρο
Συνθήκες στρατιωτικού νόμου με αποκλεισμό της εισόδου στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισε η κυβέρνηση. Απαγορεύει την κυκλοφορία, την στάση και την στάθμευση οχημάτων στους περισσότερους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, την Δευτέρα 6 Δεκέμβρη, ημέρα της επετείου των δυο χρόνων από την στυγερή δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, απαγορεύοντας ουσιαστικά το δικαίωμα στη διαδήλωση.
Όταν η τρόικα κλείνει τα σπίτια χιλιάδων εργαζόμενων με την πολιτική του μνημονίου, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης τότε και η κυβέρνηση της τρόικα κλείνει το κέντρο της Αθήνας για να μην πλημμυρίσει από τους χιλιάδες οργισμένους που θέλουν να διαδηλώσουν ενάντια σε αυτή την πολιτική.
Όλοι στους δρόμους, όλοι στα συλλαλητήρια της Δευτέρας 6 Δεκέμβρη και στην πανεργατική στις 15 Δεκέμβρη μαζικά, επίμονα και αποφασιστικά για να σπάσουμε στην πράξη τον στρατιωτικό νόμο που επιχειρείται να επιβληθεί για να καμφθούν οι λαϊκές αντιστάσεις.