Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

7 Δεκ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6/12/2010
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει ουσιαστικά την πραγματοποίηση  των συλλαλητηρίων  της Αθήνας, με την απαγόρευση της πρόσβασης στο κέντρο, έπεσε στο κενό.
Από το πρωί η εικόνα της Αθήνας ήταν οι συνεχείς διαδηλώσεις. Μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι διαδήλωσαν κατά της μνημονιακής πολιτικής της Τρόικα και της κυβέρνησής της.
Και δεν πτοήθηκαν όσα χημικά και να έριξαν, όσες επιθέσεις κατά των διαδηλωτών και να πραγματοποίησαν οι δυνάμεις καταστολής.
Όλη τη μέρα τα χημικά έπεφταν σωρηδόν, τα ΜΑΤ πολλές φορές κινήθηκαν επιθετικά, αλλά ο κόσμος ήταν αποφασισμένος να διαδηλώσει. Έδωσε το μήνυμα ότι από 'δω και πέρα Τρόικα και κυβέρνηση δεν θα περάσουν καλά, ότι οι απεργίες και οι συγκεντρώσεις το επόμενο διάστημα, παίρνοντας το νήμα από αυτές της προηγούμενης άνοιξης, θα συνεχιστούν πιο μαζικές και πιο αποφασιστικές  για την απόκρουση και ανατροπή της επίθεσης κατά των δικαιωμάτων και της ζωής του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.
Συνεχίζουμε με τα επόμενα απεργιακά ραντεβού με αποκορύφωμα την μεγάλη πανεργατική απεργία στις 15 Δεκέμβρη.