Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

18 Δεκ 2005

Οι «Αγωνιστικές Κινήσεις» στη συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατικής Νεολαίας Τουρκίας

Στις 24 και 25 του Δεκέμβρη στην Ιστανμπούλ, στο Πολιτιστικό κέντρο Τοχούμ, θα πραγματοποιηθεί η Συνδιάσκεψη της «Νέας Δημοκρατικής Νεολαίας». Στο πρόγραμμα των εργασιών περιλαμβάνονται συζητήσεις για την συμμετοχή της νεολαίας στην αντιπολεμική, αντιιμπεριαλιστική και δημοκρατική πάλη, στον αγώνα ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ενωση κλπ. Επίσης περιλαμβάνονται ειδικές θεματικές συζητήσεις για την εργαζόμενη και την σπουδάζουσα νεολαία, τα εθνικά προβλήματα των λαών της Τουρκίας, τις φυλακές και τα λευκά κελιά, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Η «Νέα Δημοκρατική Νεολαία», στα 17 χρόνια από την ίδρυσή της συνεχίζει να βρίσκεται στην πρωτοπορία των αγώνων της Τούρκικης νεολαίας με σημαντική παρουσία στα Πανεπιστήμια, τις Τεχνικές σχολές, τα σχολεία αλλά και σε τμήματα της εργαζόμενης νεολαίας, συμμετέχει ενεργά στην οργάνωση μαζικών αγώνων και κινητοποιήσεων, πληρώνοντας όχι λίγες φορές για την δράση αυτή με συλλήψεις, φυλακίσεις και διώξεις. Αναλυτική ενημέρωση για της εργασίες της Συνδιάσκεψης υπάρχει στην ειδική ιστοσελίδα που φτιάχτηκε ενόψει αυτού του γεγονότος στην διεύθυνση
http://yenidemokratgenclik2005.sitemynet.com/ydg/
Στην αντιπροσωπεία των «Αγωνιστικών Κινήσεων»,που θα βρεθεί στην Τουρκία, θα συμμετέχουν οι Ζήσης Γκέρτσος, ο Λουκάς Πούλος και η Λία Μπαμπαλετάκη.