Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

20 Απρ 2006

Ανεπιθύμητη η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στη χώρα!

Ανακοίνωση Τύπου

Η επικείμενη επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Αθήνα, αποτελεί πολλαπλή πρόκληση στα αντιπολεμικά, δημοκρατικά, αντιαμερικάνικα, αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μας.
Γιατί, στο πρόσωπο της, εκφράζεται η πολιτική του πολέμου, των επεμβάσεων και των σφαγών που ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός προωθεί στα τέσσερα σημεία του πλανήτη.
Γιατί, η επίσκεψη συμπίπτει και θέλει να υπηρετήσει τα νέα διχοτομικά-επεμβατικά σχέδια των ΗΠΑ στα Βαλκάνια, την ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ και να υποστηρίξει την κατοχή στο Ιράκ, αλλά και τα νέα πολεμικά σχέδια ενάντια στο Ιράν.
Γιατί, ακόμα η επίσκεψη, θέλει να αναβαθμίσει το ρόλο της χώρας ως πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ στην περιοχή, αλλά και να επικυρώσει για τις ΗΠΑ το ρόλο του επικυρίαρχου υποκλοπέα, το ρόλο του επικεφαλής στην καταστολή των δημοκρατικών πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων –Ελλήνων και μεταναστών– και της νεολαίας της χώρας.
Η υπουργός των αρχιφονιάδων, η υπουργός των δυναστών των λαών, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της χώρας, είναι ενάντια στη σχέση του «στρατηγικού εταίρου» της χώρας με τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, είναι ενάντια στη φιλοξενία που πρόθυμα η κυβέρνηση της Ν.Δ.-με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ- ετοιμάζει για την εκπρόσωπο της Ουάσιγκτον!
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της χώρας, συντάσσονται με το παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα, με τους λαούς των Βαλκανίων και της Μ. Ανατολής και απαιτούν να μην έρθει η Κοντολίζα Ράις στην Αθήνα!
Ολες οι δυνάμεις που αγωνίζονται ενάντια στον πόλεμο, υπερασπίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ανάπτυξη του κινήματος των μαζών, καλούνται να συμμετέχουν σε μια ενιαία αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη της υπουργού των αρχιφονιάδων του πλανήτη.

ΑΚΟΑ, ΑΡΑΣ, Αριστερή Ανασύνθεση, Αριστερή Ανασύνταξη, ΔΕΑ, ΕΑΜ, ΕΕΚ, Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, ΚΚΕ(μ-λ), ΚΟΕ, Κομμουνιστική Ανανέωση ,
Νεολαία Συνασπισμού