Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

2 Απρ 2006

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

5-6 ΑΠΡΙΛΗ

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις όλης της χώρας απεργούν στις 5 και 6 του Απρίλη, γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν άλλο δρόμο από αυτόν της αντίστασης στα σχέδια της κυβέρνησης και του κεφαλαίου.
Οι αυξήσεις-ψίχουλα στους μισθούς, ο κώδικας δήμων και κοινοτήτων που ανοίγει τον δρόμο για το μεγάλο κεφάλαιο στους δήμους, αφού συμπεριέλαβε τις ρυθμίσεις των αντεργατικών νόμων που πέρασαν τον περασμένο χρόνο και ρυθμίζει τις απολύσεις χιλιάδων εργαζόμενων στις δημοτικές επιχειρήσεις, παίρνει τον δρόμο για την βουλή. Η εργοδοτική τρομοκρατία στους συμβασιούχους και τους εργαζόμενους στις δημοτικές επιχειρήσεις, με την απειλή της μη ανανέωσης της σύμβασης ή της απόλυσης, είναι πια καθημερινό φαινόμενο.
Η ιδιωτικοποίηση όλων των υπηρεσιών των δήμων, δείγμα ανάπτυξης και αυτό, έτοιμη. Υπηρεσίες που παρέχονταν δωρεάν θα γίνουν πανάκριβες για τον εργαζόμενο λαό.
Οι εργαζόμενοι με την συμμετοχή τους στις συνελεύσεις και την μεγάλη συμμετοχή στην απεργία της 15 Μάρτη ανάγκασαν την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ να αποφασίσει την 48ωρη απεργία και με την συμμετοχή τους θα δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να δείξουν την διάθεσή τους να παλέψουν για τα δικαιώματά τους.

ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ: 5 Απρίλη, στις 11 π.μ Πλατεία Καραϊσκάκη, γραφεία ΠΟΕ ΟΤΑ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 5 Απρίλη, στις 10 π.μ στο Αγαλμα του Βενιζέλου (συγκέντρωση όλων των σωματείων του νομού)