Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

18 Μαρ 2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι η ένταση της καταστολής και η περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων γίνονται πια νόμιμη και επίσημη πολιτική : Απαγωγές μεταναστών, επιστράτευση απεργών, καταγραφή διαδηλώσεων με χαφιεδοκάμερες, επιθέσεις των ΜΑΤ στους απεργούς ασφαλίτικη παρακολούθηση συνδικαλιστικών συνεδριάσεων, ποινικοποίηση εργατικών-αγροτικών αγώνων.
Τραπεζίτες , εφοπλιστές και κυβέρνηση επιτίθενται αχαλίνωτοι.
Κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων , μείωση των πληρωμάτων στα πλοία και ένταση της εκμετάλευσης μεχρι την πλήρη εξόντωση των ναυτεργατών, λειτουργία καταστημάτων και τραπεζών τις Κυριακές , άνοιγμα του ασφαλιστικού και εφαρμογή σχεδίου για μαζικές απολύσεις και περικοπές στις ΔΕΚΟ, είναι τα πιό τρανταχτά δείγματα αυτής της επίθεσης.
Η διαρκής αφαίμαξη των εργατικών εισοδημάτων, η απίστευτη ακρίβεια, η επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων, ο προκλητικά αχαλίνωτος πλουτισμός των καπιταλιστών και των διεφθαρμένων λακέδων τους και η λεηλασία της δημόσιας περιουσίας είναι ο καθημερινός πιά εφιάλτης κάθε μισθωτού. 

 

Μέσα σ’αυτό το ζοφερό τοπίο έρχεται η φρονηματική δίωξη του σύντροφου Κ. Αβραμίδη
Αφού απέσυρε την σαθρή κατηγορία της ηθικής αυτουργίας, η πλειοψηφία του Συμβουλίου Εφετών επανέρχεται με τα ίδια ανύπαρκτα στοιχεία . Τώρα προσπαθεί να στηρίξει την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση 17Ν. Για να στηρίξει την κατηγορία αυτή χρησιμοποιεί ένα ακόμα σαθρό επιχείρημα. Το επιχείρημα αυτό είναι ότι ο Κώστας Αβραμίδης «οργάνωνε εκδηλώσεις συμπαραστάσεως προς τους συλληφθέντες ως μέλη της ΕΟ 17Ν.»  
Στις 10 Απρίλη 2006 ξεκινάει η δίκη ενάντια στο σύντροφο Κ. Αβραμίδη στο Εφετείο της οδού Λασκάρεως. Η δίκη αυτή διαψεύδει παταγωδώς όσους πίστευαν ότι στην Ελλάδα δεν διώκεται, τουλάχιστον ακόμη, το φρόνημα.
Η «Συσπείρωση Ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία» οργανώνει εκδήλωση συζήτηση με θέμα:
«Η δίκη στις 10 Απρίλη κατά του Κ.Αβραμίδη. Η ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης και της αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους. Ο ρόλος των τρομονόμων. »

 

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2006 ώρα , 7μ.μ.  -    Στην αίθουσα της ΟΤΟΕ οδός Σίνα 16 , Αθήνα
 
Συσπείρωση Ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία