Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

13 Φεβ 2008

Η Προλεταριακή Σημαία καλεί σε γλέντι

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια εφημερίδα αριστερή που δεν στηρίζει τα έσοδά της σε κρατικές επιδοτήσεις κάθε μορφής -άμεση ή μέσω ισολογισμών κρατικών οργανισμών- ή σε διαφημίσεις δεν είναι κάτι καινούριο. Αντίθετα, είναι κάτι που συνοδεύει την έκδοσή της από την πρώτη στιγμή που θα αποφασιστεί η κυκλοφορία της.
Σήμερα τα έξοδα που αφορούν την έκδοση της «ΠΣ» δέχονται συνεχώς νέες επιβαρύνσεις. Η «Προλεταριακή Σημαία» προσπαθεί να καλύψει τα ολοένα διογκούμενα έξοδα μέσα από την αύξηση της κυκλοφορίας της, από τους συνδρομητές καθώς και από προσφορές συναγωνιστών και αναγνωστών.
Σ' αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε, διατηρώντας όσο μπορούμε την ποιότητα της έκδοσής της όσο και την τιμή της σταθερή. Κάτι που απαιτεί την ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια των μελών για πλατύτερη διάδοση της «ΠΣ» αλλά και την έγκαιρη καταβολή των συνδρομών στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 129/49845288
Η Οργάνωση Αθήνας, αναζητώντας μια ευκαιρία να συμβάλει στην αντιμετώπιση μέρους των οικονομικών επιβαρύνσεων αλλά και για να μπορέσουμε να βρεθούμε με τους αναγνώστες μας και με κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια οικοδόμησης μιας κομμουνιστικής οργάνωσης θα κάνει συνεστίαση το Σάββατο 15 Μάρτη.
Θέλουμε να απευθυνθούμε στον καθένα που θα ήθελε να βρεθούμε, να διασκεδάσουμε, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί μαζί.
Το γλέντι θα γίνει στο ΣΙΝΕ ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ


ακολουθεί η πρόσκληση