Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

13 Φεβ 2008

Κύπρος: Αλλη μια επίθεση με στόχο την ΚΙΣΑ

Στις 27 Ιανουαρίου η κυπριακή αντιρατσιστική οργάνωση ΚΙΣΑ (Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό) διοργάνωσε εκδήλωση συμπαράστασης σε ιρανές μετανάστριες οι οποίες διανυχτέρευαν έξω απ’ το υπουργείο Εσωτερικών, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.
Η αστυνομία παρενέβη και ζήτησε απ’ τον εκτελεστικό γραμματέα της ΚΙΣΑ, Δώρο Πολυκάρπου, να κλείσει τη μουσική διότι ενοχλούνταν οι γείτονες. Σημειωτέον πως σε ακτίνα πέραν του ενός χιλιομέτρου δεν υπάρχουν κατοικίες. Ενώ ο Δ. Πολυκάρπου αποσυναρμολογούσε τον εξοπλισμό, συνελήφθη από αστυνομικούς, οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό όπου κατηγορήθηκε γραπτώς (και ψευδώς) κι έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.
Ο Δ. Πολυκάρπου και η ΚΙΣΑ με τη δράση τους έχουν μπει για τα καλά στο μάτι της κυπριακής κυβέρνησης αλλά και του παρακράτους. Πριν από μερικούς μήνες το οίκημα της ΚΙΣΑ δέχθηκε επίθεση από φασίστες οι οποίοι ανέγραψαν φασιστικά και ρατσιστικά συνθήματα στους τοίχους του οικήματος και στη γύρω περιοχή.
Το ΚΚΕ(μ-λ) ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης απέστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.