Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

11 Αυγ 2012

Οι αγωνιστές της δημοκρατίας στην Τουρκία δεν είναι τρομοκράτες!

Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την εκ νέου σύλληψη του κούρδου αντιφασίστα αγωνιστή Kalayci Nevzat και την επαπειλούμενη παράδοση του στις τούρκικες φασιστικές κρατικές αρχές. Ο Kalayci Nevzat, μόλις πριν λίγο καιρό είχε αφεθεί ελεύθερος με οριστική παύση της δίωξης εναντίον από το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης αποδείχνοντας πως η πρώτη σύλληψη του από τις αστυνομικές αρχές ήταν δίχως κανένα στοιχείο για την δήθεν τρομοκρατική δράση που του απέδιδαν.
Η νέα εκδικητική σύλληψη του έγινε με βάση έγγραφα των τούρκικων κρατικών αρχών οι οποίες όπως είναι γνωστό στον καθένα, κυνηγούν σαν τρομοκράτες όλους τους αγωνιστές της δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην γειτονική χώρα.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Kalayci Nevzat, το σταμάτημα της διαδικασίας παράδοσης του στην Τουρκία και την παροχή πολιτικού ασύλου.
Θεσσαλονίκη 10/8/2012
Κ.Ο.Θεσσαλονίκης