Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

31 Αυγ 2012

Έξω οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες από τον Χορτιάτη!

Ανακοίνωση Τύπου

Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει σε όλο τον δημοκρατικό λαό την θρασύτατη ενέργεια του δημάρχου Πανοράματος, Καιτετζίδη, να προσκαλέσει τους νέο-ναζιστές της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος του Χορτιάτη.
Σε μια περίοδο που ο λαός μας ζει καθημερινά ένα σύγχρονο ολοκαύτωμα στα δικαιώματα, στην ζωή του και στην αξιοπρέπεια του από τους εντολοδόχους της Τρόικας, των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών και των ελλήνων κεφαλαιοκρατών, είναι πρόκληση πρώτου μεγέθους η νομιμοποίηση και η αναγόρευση της Χρυσής Αυγής σε τιμητή των αγώνων του λαού μας για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται από όλους αυτούς που θέλουν να σπείρουν τον φόβο στον λαό και υποκινείται για να χρησιμοποιηθεί ενάντια στους αγώνες του.
Οι οπαδοί του Χίτλερ και συνεχιστές των ταγμάτων ασφαλείας και των δοσίλογων δεν έχουν καμία θέση στον μαρτυρικό Χορτιάτη! Ο λαός του Χορτιάτη και της Θεσσαλονίκης θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει τιμώντας τους νεκρούς που έπεσαν για μια Ελλάδα ελεύθερη και για μια κοινωνία δικαιοσύνης.
Θεσσαλονίκη
31 του Αυγούστου 2012