Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

7 Αυγ 2012

Επίσκεψη Σ. Πέρες - Ανεπιθύμητος για το λαό μας

Η επίσκεψη του Σιμόν Πέρες στην Ελλάδα ολοφάνερα εντάσσεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Σχεδιασμοί που έχουν ενισχυθεί περισσότερο, μετά τη συνεργασία της άρχουσας τάξης της Ελλάδας με τους τραμπούκους σιωνιστές του Ισραήλ.

Πρόκειται για μια βρώμικη συμμαχία Ισραήλ και Ελλάδας που επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ και υπηρετεί κυρίως τις αμερικάνικες επιδιώξεις για τον καθολικό έλεγχο της περιοχής. Ταυτόχρονα αυτή η συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ, αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια των αμερικάνων ιμπεριαλιστών για μια πιθανή στρατιωτική επιδρομή τους στη Συρία ή και στο Ιράν, που από καιρό έχει μπει στο στόχαστρο τους. Ήδη η περιοχή της Μέσης Ανατολής έχει γίνει πεδίο του πιο άγριου ανταγωνισμού των ιμπεριαλιστών. ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία από τη μια μεριά και Ρωσία, Κίνα από την άλλη.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι κίνδυνοι για τους λαούς της περιοχής, ανάμεσα τους και ο δικός μας λαός, είναι μεγάλοι. Καθήκον των λαϊκών και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων είναι η ανάπτυξη της φιλίας και της αλληλεγγύης των λαών της Μέσης Ανατολής ενάντια στους ιμπεριαλιστές και στους υπηρέτες τους.

06/08/2012