Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

4 Ιουλ 2007

Πρόσω ολοταχώς για το κάμπινγκ!

Εμεινε λοιπόν ένας μήνας πριν την έναρξη του Camping μας και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Οι Αγωνιστικές Κινήσεις, πριν την έφοδό τους στις θάλασσες, εφορμούν στις σχολές, στους δρόμους, στις πόλεις, στα στέκια νεολαίας, προπαγανδίζοντας το 8ο Camping τους και διαδίδοντας μαζικά την αφίσα.
Έχουν λοιπόν γίνει διάφορες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι, η αφίσα του Camping έχει φτάσει και στην επαρχία (Ξάνθη, Βόλο, Καρδίτσα, Κρήτη, Άρτα, Γιάννενα, Κοζάνη κ.α.), σε μια προσπάθεια να αφισοκολληθεί σε μαζικούς χώρους και Πανεπιστήμια, ώστε το Camping μας να ανοιχτεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να προσελκύσει ένα πλατύ μέρος κόσμου.
Στη Θεσσαλονίκη, έχει συσταθεί η οργανωτική επιτροπή του Camping, η οποία είναι πολυμελής και οργανώνει εξορμήσεις στην πόλη με το τρίπτυχο, παρεμβάσεις στο Πανεπιστήμιο, αφισοκολλήσεις, όπως επίσης προετοιμάζει το έδαφος της εσωτερικής ζωής του Camping, αναζητώντας τρόπους που θα το ζωντανέψουν, όπως το θεατρικό, θέατρο σκιών, πάρτυ στην παραλία, συναυλία με συγκροτήματα, που προσπαθεί να κλείσει, παιχνίδια στην παραλία αλλά και στο χώρο του Camping, εκδρομές στον Πλαταμώνα.
Στην Αθήνα, παρομοίως η αφίσα του Camping έχει φτάσει στις περισσότερες σχολές ενώ γίνεται μια προσπάθεια γνωριμίας του Camping αλλά και των ίδιων των Αγωνιστικών Κινήσεων και με φοιτητές της πλειοψηφίας σχολών της Αθήνας και του Πειραιά. Παράλληλα οργανώνονται εξορμήσεις με το τρίπτυχο.
Επίσης, στη βάση της οικονομικής στήριξης από έναν πλατύ κόσμο, της προσπάθειας αυτής, των εναλλακτικών διακοπών καθώς και της στήριξης των ίδιων των Αγωνιστικών Κινήσεων, ως δύναμη του κινήματος, έχει βγει το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης του Camping, η οποία είναι 5 ευρώ και το οποίο διακινείται μαζικά.
Το πρόγραμμα των συζητήσεων του Camping είναι το εξής:

Δευτέρα 23 Ιουλίου: « ο απολογισμός του φοιτητικού κινήματος και η δράση των Αγωνιστικών Κινήσεων μέσα σ'αυτό».

Τετάρτη 25 Ιουλίου: « ας ξαναδιαβάσουμε το νόμο πλαίσιο, ανάμεσα από τις γραμμές, διαμορφώνοντας μια γραμμή πάλης για την επόμενη περίοδο»

Παρασκευή 27 Ιουλίου: « Αριστερά και νεολαία, μια σχέση που πρέπει να δυναμώσει».
Οι συζητήσεις θα αρχίζουν 6.30 μ.μ. στο χώρο του Camping.
Τις συζητήσεις θα ακολουθήσουν, πάρτυ, ρεμπέτικο γλέντι, προβολές ταινιών.
Πώς θα φτάσουμε:
υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Αττικής από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 23.45μ.μ. (Αθήνα - Κατερίνη, και από κει ανταπόκριση).
Καθημερινά δρομολόγια με τρένο από τις 7.35π.μ μέχρι τις 23.39 μ.μ. (Θεσ/νίκη - Κατερίνη)
Διαμονή: 5 ευρώ/ημέρα