Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

30 Ιουλ 2007

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Συντονιστικό Κοινής Δράσης Εργαζόμενων , ενόψει των κινητοποιήσεων που προγραμματίζονται στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και με στόχο μια μαζική , αγωνιστική ενωτική και ριζοσπαστική παρέμβαση, καλεί σε ανοικτή σύσκεψη, σωματεία , συλλόγους, συνδικαλιστές , κοινωνικά, εργατικά και πολιτικά σχήματα, αυτοδιοικητικές κινήσεις και ανεξάρτητους αγωνιστές για την συζήτηση με σκοπό τον προσδιορισμό του περιεχόμενου και των μορφών της κινητοποίησης.

Τετάρτη – 22 – Αυγούστου – 2007 , 7.30 μ.μ.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Συντονιστικό Κοινής Δράσης Εργαζόμενων είναι η σημερινή κατάληξη της πλατιάς πρωτοβουλίας εργαζόμενων και φοιτητών που δραστηριοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα των μεγάλων φοιτητικών αγώνων ενάντια στην αναθεώρηση τού Άρθρο 16 του Συντάγματος και τον Νόμο-Πλαίσιο για την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση. Θεωρεί πως η λαϊκή και εργατική κινητοποίηση στην ΔΕΘ και η προετοιμασία της , πρέπει να είναι μια νέα αφετηρία κοινής δράσης και συντονισμού των ανεξάρτητων αγωνιστικών , ταξικών και ριζοσπαστικών δυνάμεων στην πόλη και τους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ενάντια στην επερχόμενη καταιγίδα των αντικοινωνικών και αντεργατικών πολιτικών που περιλαμβάνει η ατζέντα του ΣΕΒ , η έκθεση του ΟΟΣΑ , τα ίδια τα κυβερνητικά προγράμματα των αστικών κομμάτων εξουσίας ( ΝΔ –ΠΑΣΟΚ) και οι σχεδιασμοί της κυβερνητικής εξουσίας.


Συντονιστικό Κοινής Δράσης
Εργαζομένων Θεσσαλονίκης