Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

25 Μαΐ 2009

Ενοχλεί η θέση για αποχή

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η θέση μας για αποχή από τις ευρωκάλπες είναι πολύ ενοχλητική για όλους αυτούς που -με τη μία ή με την άλλη δικαιολογία- ζητούν από το λαό να νομιμοποιήσει τις κάλπες των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών και την επίφαση δημοκρατίας των ευρωεκλογών και του ευρωκοινοβουλίου.
Είναι τόσο ενοχλητική, που ακόμη και η ύπαρξη περιπτέρου του ΚΚΕ(μ-λ) στο κέντρο της Αθήνας είναι για κάποιους δυσβάσταχτη.
Αυτός είναι και ο λόγος που την Τρίτη 19 Μάη το απόγευμα το περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) δέχτηκε την επίθεση αυτόκλητων λογοκριτών της άποψης για αποχή, οι οποίοι κατέβασαν όλες τις αναρτημένες αφίσες.
Ενημερώνουμε, λοιπόν, όσους νόμισαν ότι αυτό θα μας πτοήσει, ότι κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο: να επιβεβαιώσουν την ορθότητα της άποψής μας και να ενισχύσουν τη διάθεσή μας να την διαδώσουμε στο λαό και τη νεολαία.