Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

21 Μαΐ 2007

Η Προλεταριακή Σημαία διασκεδάζει

Στο μπαρ ΟΣΤΡΙΑ το Σάββατο 2 Ιούνη

Μετά από μια πλούσια πολιτική περίοδο που ως εφημερίδα καταγράψαμε και αναλύσαμε, πιστεύουμε αντικειμενικά και με συνέπεια, και μπαίνοντας στο καλοκαίρι αναζητήσαμε μια διέξοδο διασκέδασης, αλλά παράλληλα και μια ευκαιρία να γνωριστούμε με τους αναγνώστες μας και τον κόσμο που τόσα χρόνια μας πλαισιώνει και μας στηρίζει σ' αυτήν την προσπάθεια.
Αυτονόητο αλλά όχι αρκετό. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να επεκτείνουμε αυτήν την πρόσκληση και σε άλλα έντυπα της Αριστεράς, που όλα αυτά τα χρόνια καταβάλλουν παραπλήσιες προσπάθειες για να καταθέσουν την άποψή τους σε έναν κόσμο που πολλές φορές είναι και κοινός αναγνώστης, ερευνητής και συνοδοιπόρος με το κοινό της ΠΣ στα δύσκολα μονοπάτια της οικοδόμησης μιας επαναστατικής, ανατρεπτικής Αριστεράς.
Συμπληρώνουμε τον Ιούλη μια 25ετία που η ΠΣ μεταφέρει στα περίπτερα, στις εκδηλώσεις, στις διαδηλώσεις, αλλά και σε πολλές συνοικίες και πόλεις το μήνυμά της. Δε χρειάζεται να περιγράψουμε τις δυσκολίες, τόσο τεχνικές όσο και οικονομικές, που απαιτεί αυτή η έκδοση. Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται από ...ερασιτέχνες του είδους, που διαθέτουν διάθεση, πίστη στις απόψεις της Αριστεράς και θέληση για να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Αλλωστε δε θα πρωτοτυπήσουμε λέγοντας ότι όλες οι μικρές εφημερίδες αυτής της Αριστεράς είναι ζημιογόνες οικονομικά και συντηρούνται με το υστέρημα των αναγνωστών τους, των συνδρομητών τους και όσες προσφορές γίνονται κατά καιρούς. Παρόλα αυτά, η τρύπα συνεχώς μεγαλώνει παράλληλα με τα εμπόδια από μεριάς του κράτους .
Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι η συμμετοχή σας σε αυτήν την συνάντηση θα μας ανακουφίσει οικονομικά και συνάμα θα μας ενθαρρύνει στον αγώνα που δίνουμε για την απρόσκοπτη έκδοση της εφημερίδας μας.
Σε καιρούς όπου όλα τα έντυπα της επαναστατικής-ριζοσπαστικής Αριστεράς γίνονται δέκτες μηνυμάτων για άνοιγμα διαλόγου για την αναζήτηση μιας οραματικής, ανατρεπτικής Αριστεράς, ικανής να διεγείρει τη διάθεση για νέους αγώνες, αυτή η πρόταση είναι ίσως μια ευκαιρία ώστε η ...ανωνυμία μας να γίνει γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων. Σ΄ αυτό βοηθάει πάντα ένα ποτό -γιατί όχι και περισσότερα- που θα πιούμε στο μπαράκι ΟΣΤΡΙΑ (Θεμιστοκλέους 65, Εξάρχεια) το Σάββατο 2 Ιούνη, όπου θα βρισκόμαστε και θα σας περιμένουμε από τις 8,30. Ας γίνει και κοσμοσυρροή. Δεν μας χαλάει η καλή παρέα! Σας περιμένουμε! Η είσοδος είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτό.

Η συντακτική ομάδα της Προλεταριακής Σημαίας