Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

9 Σεπ 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)

Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα

Τηλ. 210-3303639, Fax 210-3815597

www.kkeml.gr e-mail: cpgml@otenet.gr

simea@kkeml.gr



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Αθήνα 8-9-2009



Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών που, με τη συναίνεση όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, απέκλεισε τη συμμετοχή μας στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στις 8/9 για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η φίμωση των εκτός Βουλής συνδυασμών είναι σε εξέλιξη. Η παρουσίαση των απόψεών μας στο λαό απαγορεύεται επί της ουσίας, μιας και στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο δικαίωμα έχουν μόνο οι λεγόμενοι μεγάλοι συνδυασμοί.

Το ΚΚΕ(μ-λ) και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα αρνηθεί την κρατική επιχορήγηση και θα έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τη νεολαία στους χώρους δουλειάς, στους χώρους σπουδών, στις γειτονιές, εκεί που θα οργανωθούν οι νέοι αγώνες αντίστασης στη λαίλαπα που το σύστημα μας υπόσχεται μετά τις εκλογές.


Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)