Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

23 Σεπ 2009

Εμπρησμός στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) στην Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη χθεσινοβραδινή επίθεση στο κεντρικό προεκλογικό του περίπτερο στην Αθήνα (Ακαδημίας και Μασσαλίας) από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι του έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) δέχεται επίθεση. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές όπου και πάλι το περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) στο κέντρο της Αθήνας είχε δεχτεί επίθεση.

Επιθέσεις σαν κι αυτή, απ’ όπου κι αν προέρχονται,, με οποιοδήποτε ιδεολογικό προκάλυμμα ή και χωρίς τέτοιο, αποτελούν φασιστικές ενέργειες που ενισχύουν το κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλει το σύστημα και οι δυνάμεις καταστολής. Πρόκειται για ενέργειες που στρέφονται ενάντια στο λαό και τη νεολαία συνολικά, ενάντια σε κάθε προσπάθεια να οργανωθεί η λαϊκή πάλη και οι αντιστάσεις του λαού και των εργαζομένων.

Ενέργειες σαν κι αυτή, όχι μόνο δεν πρόκειται να πτοήσουν τη δράση του ΚΚΕ(μ-λ) και τη συμμετοχή του στους αγώνες, αλλά -αντίθετα- συμβάλλουν στην πιο επίμονη και αποφασιστική ενίσχυση των προσπαθειών του να δυναμώσουν οι λαϊκοί αγώνες και το εργατικό κίνημα ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, της τρομοκρατίας και της καταστολής.

Αθήνα 23/9/2009

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)