Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

1 Μαρ 2010

Καταγγελία του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα καταγγέλλει την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για παραβίαση του δικαιώματος της ελεύθερης διακίνησης ιδεών καθώς και της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης. Τον τελευταίο καιρό, υπάρχει συστηματική παρενόχληση των πολιτικών δραστηριοτήτων και προσπάθεια επιβολής κλίματος τρομοκρατίας σε όσους τις ασκούν.

Συγκεκριμένα

- στις 22 Φλεβάρη, συνελήφθησαν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης 3 αγωνιστές του ΚΚΕ μ-λ που κολλούσαν αφίσες για την πανεργατική απεργία της 24ης Φλεβάρη

- την περασμένη Τρίτη, 23 Φλεβάρη, προσήγαγαν αγωνιστές της Buena Ventura, επειδή έγραφαν συνθήματα για την υπεράσπιση του ασύλου, ενώ πριν λίγες βδομάδες έγιναν συλλήψεις μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που προπαγάνδιζαν την απεργία της 10ης Φλεβάρη.


Καλούμε τις κοινωνικές, πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις να υπερασπιστούν τα πολιτικά-συνδικαλιστικά δικαιώματα και να αντιταχθούν στο κλίμα τρομοκρατίας.


ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ