Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

2 Αυγ 2010

Το δίκιο το έχουν οι απεργοί!

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)
Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα
Τηλ. 210-3303639, Fax 210-3815597

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΑΠΕΡΓΊΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ
Το δίκιο το έχουν οι απεργοί!
Η αντιλαϊκή πολιτική να ανατραπεί!

Στους δίκαιους αγώνες των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απαντάει με πολιτική επιστράτευση και με τους ροπαλοφόρους των ΜΑΤ. Οι επιδρομές των δυνάμεων καταστολής και η επιστράτευση στοχεύουν στο τσάκισμα των αγωνιστικών διαθέσεων των απεργών που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να εξαφανίζονται.
Στο πλαίσιο της ΕΕ και του περιβόητου Μνημονίου, η κυβέρνηση προωθεί άμεσα στη Βουλή νομοσχέδιο για την «απελευθέρωση των οδικών εμπορευματικών μεταφορών». Αυτό σημαίνει καταστροφή των μικροϊδιοκτητών και το πέρασμα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών σε μεγάλες, ξένες και ντόπιες, εταιρείες.
Ο αγώνας των απεργών είναι δίκαιος και πρέπει να στηριχτεί και να ενισχυθεί από όλες τις εργατικές και λαϊκές δυνάμεις. Είναι αγώνας για την επιβίωση, που διεξάγουν χιλιάδες άνθρωποι του μόχθου.
Η βρόμικη κυβερνητική προπαγάνδα και οι άθλιες συκοφαντίες σε βάρος των απεργών από τα ΜΜΕ και τους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών πρέπει να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό άνθρωπο. Οι αντιδραστικές δυνάμεις της κυβερνητικής επίθεσης πρέπει να ηττηθούν και οι απεργοί να φτάσουν στη νίκη!