Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

16 Αυγ 2010

‘Εξω ο δολοφόνος Νετανιάχου απ’ την Ελλάδα! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Ο δολοφόνος του παλαιστινιακού λαού και των άλλων αραβικών λαών, πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενζαμίν Νετανιάχου, επισκέπτεται επίσημα τη χώρα μας, ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
‘Οταν μάλιστα δεν έχει περάσει μήνας, από την αντίστοιχη επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου, στο Ισραήλ. Ενός κράτους – τρομοκράτη, που δε διστάζει να δολοφονεί καθημερινά το λαό της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και των άλλων αραβικών χωρών, καθώς και να μακελεύει όποιον στέκεται αλληλέγγυος σ’ αυτούς.
Η επιλογή της ημερομηνίας της επίσκεψης, μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, δεν είναι τυχαία, αλλά έγινε με στόχο να αποφευχθούν οι αντιδράσεις του λαού μας, απέναντι στην πρόκληση αυτή.
Οι σχέσεις που αναπτύσσει η ντόπια άρχουσα τάξη και η κυβέρνησή της, με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, στο πλαίσιο του συνολικότερου καθεστώτος της εξάρτησης της απ’ τους ιμπεριαλιστές, λόγω των αμερικάνικων συμφερόντων στη Μέση Ανατολή, αλλά και των αντιθέσεών της, με την τούρκικη αστική τάξη, πρέπει να καταγγελθούν αποφασιστικά!
‘Ολοι στη συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη Νετανιάχου, τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010, στις 6.30μμ, στο Σύνταγμα.