Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

26 Απρ 2010

Έφυγε ο αγωνιστής της αγροτιάςκαι στέλεχος του ΚΚΕ(μ-λ) Χρήστος Μπενέκης

Έφυγε πρόωρα από κοντά μας, την Κυριακή 25 του Απρίλη σε ηλικία 50 ετών, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο αγωνιστής της αγροτιάς και στέλεχος του ΚΚΕ(μ-λ) Χρήστος Μπενέκης.Ο σ. Χρήστος γεννήθηκε το 1960 στο χωριό Κρανιά του Ν. Καρδίτσας από γονείς φτωχούς αγρότες και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην αριστερά και στο λαϊκό κίνημα.
Αναδείχτηκε σε αγροτικό στέλεχος πρώτης γραμμής και για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του χωριού του. Πρωτοπόρος λαϊκός αγωνιστής, οργανωτής και καθοδηγητής της αγροτιάς, γνήσιος κομμουνιστής έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις μικρές και μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις των τελευταίων δεκαετιών τόσο στο Ν. Καρδίτσας όσο και πανελλαδικά. Ο θάνατός του αποτελεί δυσαναπλήρωτη απώλεια για το κίνημα της αγροτιάς αλλά και για την οργάνωσή του το ΚΚΕ(μ-λ).
Στη σύντροφό του Γίτσα και στους οικείους του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

25-4-2009

Το Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ)