Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

22 Οκτ 2009

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!

Η ένταση της καταστολής πάει χέρι-χέρι
με την όξυνση της φτώχειας και της ανεργίας!

Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΥΝΑΜΏΣΕΙ!

Τα χτεσινά γεγονότα της εφόδου ομάδας κουκουλοφόρων της Αστυνομίας σε χώρο βιβλιοπαρουσίασης στα Εξάρχεια, που συνοδεύτηκαν από προσαγωγές ακόμα και επώνυμων, έρχονται να συμπληρώσουν μια σειρά γεγονότων έντασης της κρατικής τρομοκρατίας:

Την κατάληψη των Εξαρχείων, αλλά και όλου του κέντρου της Αθήνας, από δυνάμεις καταστολής που συνοδεύονται από εξευτελιστικούς ελέγχους και μαζικές προσαγωγές πολιτών.

Το θάνατο του πακιστανού μετανάστη μετά από κακοποιήσεις και βασανιστήρια στο Αστ. Τμήμα Νίκαιας, καθώς και τις συλλήψεις που ακολούθησαν και που συνοδεύτηκαν από απαγγελίες κατηγοριών με βάση το νέο τρομοκρατικό θεσμικό πλαίσιο που πέρασε στα μουλωχτά το καλοκαίρι.

Την επίθεση των ΜΑΤ στους εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, έξω από το Υπουργείο Εργασίας με χημικά και γκλομπ.

Την προσπάθεια να κηρυχτεί παράνομη η απεργία των λιμενεργατών.

Την επαναφορά του ζητήματος του πανεπιστημιακού Ασύλου.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το σύστημα και η νέα του κυβέρνηση, σε ευθεία συνέχιση της προηγούμενης, φοβούνται τις δίκαιες αντιστάσεις που θα συνεχίσουν να ξεσπάνε και θα εντείνονται -στο φόντο όξυνσης της επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα- και γι' αυτό κλιμακώνουν την κρατική τρομοκρατία. Στόχος τους παραμένει ο λαός και η νεολαία!

Αποτελεί καθήκον πρώτης γραμμής ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, που θα αγκαλιάσει τα πλατύτερα κομμάτια λαού, για να απαντηθεί μαζικά το κλίμα πρωτοφανούς κλιμάκωσης της κρατικής βίας και τρομοκρατίας.

ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ !
ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΊ ΑΓΏΝΕΣ, ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΟΛΉ !

ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ !

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΌΜΟΙ !

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΟΙ ΈΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΚΑΜΡΆΝ ΑΤΊΦ
ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΝΊΚΑΙΑΣ !
ΝΑ ΠΑΎΣΟΥΝ ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΏΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΈΝΤΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΟΚΤΏΒΡΗ !


  ΚΚΕ(μ-λ)
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)