Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

20 Δεκ 2009

Αντίο, σύντροφε!


Εφυγε από τη ζωή στις 3 Δεκέμβρη ένας σπουδαίος άνθρωπος και αγωνιστής, ο σύντροφος Μήτσος Σπυρόπουλος, μέλος του ΜΛ ΚΚΕ.

Γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλείας το 1938 και μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του υπήρξε ένας αφοσιωμένος αγωνιστής, υπερασπιζόμενος την επαναστατική και κομμουνιστική υπόθεση για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης. Της δικής του τάξης, αφού από τα μικρά του χρόνια μπήκε στη βιοπάλη, δουλεύοντας στην οικοδομή αλλά και σε άλλες δουλειές, για να καταλήξει στο επάγγελμα του σερβιτόρου.

Δοκίμασε στο πετσί του την εργατική εκμετάλλευση, βγάζοντας με κόπο και ιδρώτα το μεροκάματο. Πέρασε εργασιακές συνθήκες δύσκολες που τραυμάτισαν την υγεία του, αλλά στάθηκε πάντα μπροστάρης και καθημερινά στον αγώνα και στην επαναστατική υπόθεση. Υπήρξε ένας μαχητικός αγωνιστής, με δύναμη και αποφασιστικότητα, αγαπητός σε όλους τους αριστερούς ανθρώπους που έτυχε να τον γνωρίσουν.

Αντίο, καλέ μας σύντροφε.

Σύντροφοι του ΜΛ ΚΚΕ, δεχτείτε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Το Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ)