Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

24 Νοε 2010

Τους διώκουν γιατί αντιστέκονται στην εγκατάσταση των καρκινογόνων κεραιών κινητής!

Το είδαμε κι αυτό! Οι εκπαιδευτικοί Κώστας Παντελίδης και Σταματή Μαγαλιού, καθώς και δύο άλλοι αγωνιστές, δικάζονται με εξόφθαλμα ψευδείς κατηγορίες, στις 23/11, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από μήνυση, που είχε το θράσος να υποβάλει ενάντιά τους, ο ιδιοκτήτης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, στην οδό Ζαίμη 17, στις Συκιές. 
Η κεραία, έχει εγκατασταθεί δίπλα σε παιδική χαρά, σε παιδικό σταθμό, στο 14ο νηπιαγωγείο Συκεών, στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής, στο 3ο και στο 6ο Δημοτικά Σχολεία και 3ο και 6ο Νηπιαγωγεία. Το «έγκλημα» (!) των αγωνιστών αυτών, είναι ότι αντιστέκονται στην εγκατάσταση των κεραιών, κι ότι διεκδικούν να ζουν στη γειτονιά τους χωρίς να ακτινοβολούνται καθημερινά, εδώ και 10 χρόνια, από «νόμιμες» και «παράνομες» κεραίες. 
Είναι γνωστή η καρκινογόνος και μεταλλαξιογόνος δράση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, που στο βωμό του μέγιστου κέρδους των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, «βομβαρδίζει» καθημερινά και επί 24ωρου βάσης, ενήλικες και παιδιά. 
Ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς, που έχει εγκατασταθεί η συγκεκριμένη κεραία έχουν εκφράσει, μέσα από μάζεμα υπογραφών κι άλλες πρωτοβουλίες, την αντίθεσή τους, αυτό που βλέπουμε τώρα, είναι η προσπάθεια ποινικοποίησης όσων αντιστέκονται. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης απαιτεί μάλιστα απ’ τους μηνυόμενους να αφαιρέσουν τα πανό που έχουν στα μπαλκόνια τους, να τους απαγορευτεί   να αφισοκολλούν, να τοιχοκολλούν, να μοιράζουν έντυπο  υλικό ή να αναρτούν στο διαδίκτυο, υλικό για τις κεραίες, να τους απαγορευτεί  να χρησιμοποιούν τηλεβόα και μεγάφωνα, να μην πλησιάσουν το σχολείο της γειτονιάς τους, να πληρώσουν το δικηγόρο τους !
Ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους αγωνιστές αυτούς, διακινείται ήδη, προς υπογραφή από συλλόγους και συλλογικότητες. 
Να αθωωθούν
Να ξηλωθεί άμεσα η συγκεκριμένη κεραία!