Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

23 Μαρ 2008

κινητοποίηση στο Χαλάνδρι

Μία διαφορετική κινητοποίηση ενάντια στην μεταστέγαση του Υπουργείου Οικονομικών στο Χαλάνδρι
Κάτι διαφορετικό είχαν την ευκαιρία να δουν οι εκατοντάδες κάτοικοι που βρέθηκαν την Κυριακή 9/3 στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αποκριάς.
Η επιτροπή αγώνα ενάντια στην μεταστέγαση του Υπουργείου Οικονομικών οργάνωσε αποκριάτικη πορεία τις γειτονίες του Χαλανδρίου. Στην πορεία συμμετείχαν με άρμα ο υπουργός κος… Γαϊδουροσκούφης, η κα Τσιμεντένια και ο δήμαρχος και ακολουθούσαν μέλη της επιτροπής αγώνα ντυμένοι δένδρα και κτίρια.
Η επιτροπή αγώνα θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της μέχρι την ματαίωση της μεταφοράς του υπουργείου στη πόλη του Χαλανδρίου.
Το επόμενο ραντεβού είναι στις 6 Απρίλη με μεγάλη λαϊκή συνέλευση στο κάτω Χαλάνδρι.

Κινητοποίηση στο Χαλάνδρι ενάντια στο ασφαλιστικό
Την Τρίτη 18/3 πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι πικετοφορία ενάντια στο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό. Την πικετοφορία οργάνωσε η δημοτική συνεργασία Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου, στην οποία συμμετέχουν οι Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις. Δεκάδες εργαζόμενοι πλαισίωσαν την κινητοποίηση η οποία πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους του Χαλανδρίου και καλούσε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 19/3. Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος που συνέπεσε με την πικετοφορία η κινητοποίηση έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ειδικά στους εργατοϋπαλλήλους της περιοχής.

"Υ.Γ. Το ΚΚΕ "έλαμψε δια της απουσίας του". Η πρόσκληση για συμμετοχή στην πικετοφορία του φάνηκε... "καλή ιδέα", το "κομματικό καθήκον" όμως καλούσε τις δυνάμεις του σε κεντρική εκδήλωση στον Περισσό για τον... Μαγιακόφσκι. Την παραμονή της γενικής απεργίας της 19 του Μάρτη...".