Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

5 Ιουλ 2009

Η τρομοκρατία δε μας σταματά!

Στις 3:30 τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή 5/7 πραγματοποιήθηκε επίθεση στο στέκι "Σφεντόνα" των Αγωνιστικών Κινήσεων Θεσσαλονίκης με εκρηκτικό μηχανισμό! Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πόρτα του στεκιού και στο μέσα χώρο. Από τύχη δεν είχαμε ανθρώπινο τραυματισμό ή ακόμη και απώλεια ζωής καθώς είναι βέβαιο πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αν εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί.

Η επίθεση αυτή αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων που έγιναν σε στέκια μεταναστών, συλλογικοτήτων, οργανώσεων κτλαπό φασιστικές και παρακρατικές ομάδες και ως σκοπό έχει να τρομοκρατήσει το λαό, τη νεολαία και γενικά όλους όσους αγωνίζονται.

Με τέτοιου είδους ενέργειες, το σύστημα, θέλει να στείλει το μήνυμα πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης και άκρας επιθετικότητας απο πλευράς του σε βάρος του εργαζόμενου λαού δε χωράνε αγώνες, αντιστάσεις και οργανωμένη πάλη και για αυτό βάζει στο στόχαστρο αγωνιστές, οργανωσεις, συλλογικότητες, στέκια κτλ.

Τέλος, δεν είναι τυχαίο πως η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις μέρες πριν απο την Πορεία για τους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το όλο κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί γύρω απο το ζήτημα των μεταναστών.

Η γενικευμένη καταστολή απο πλευράς του κράτους που εντάθηκε ακόμη περισσότερο μετά το Δεκέμβρη χτυπάει τα δικαιώματα όλων μας και για αυτό πρέπει να καταγγελθεί με κάθε τρόπο. Η απάντηση σε φασιστικού τύπου χτυπήματα όπως αυτό στο στέκι των Αγωνιστικών Κινήσεων δεν μπορεί να ειδοθεί έξω απο τη σκοπιά της ανάπτυξης αγώνων και αντιστάσεων σε κάθε χώρο είτε αυτός λέγεται χώρος δουλειάς, σωματείο, πανεπιστήμια ΤΕΙ, γειτονιά κτλ.

Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία!
Η τρομοκρατία δε μας σταματά στο δρομο του αγώνα βαδίζουμε ξανά!
Η μαζικότητα και η δυναμική της πορείας (για τους μετανάστες) την Τρίτη 7/7 θα είναι μια πρώτη απάντηση!

Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ ΤΕΙ

http://resistenciaelotta.blogspot.com/2009/07/blog-post_05.html