Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

26 Ιαν 2008

Διαδήλωση στο Γιαρμούκ ενάντια στις σφαγές των Ισραηλινών στη Γάζα

Εκατοντάδες παλαιστίνιοι πρόσφυγες διαδήλωσαν στο Στρατόπεδο Προσφύγων Γιαρμούκ στη Συρία, στις 18 Φεβρουαρίου, ενάντια στις Αμερικανο-Ισραηλινές σφαγές στη Γάζα, ενάντια στη σιωνιστική επιθετικότητα απέναντι στον παλαιστινιακό λαό στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη και τη Γάζα.
Οι διαδηλωτές, με σημαίες και πανό της Χαμάς, του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και της Ισλαμικής Τζιχάντ, φώναξαν συνθήματα κατά των αμερικανοϊσραηλινών σχεδίων και της κατοχής της Παλαιστίνης, του Ιράκ και του Λιβάνου. Απηύθυναν κάλεσμα τόσο για αραβική όσο και για διεθνή υποστήριξη των Παλαιστινίων και για το άνοιγμα των συνόρων με την Αίγυπτο. Εθνικές και ισλαμικές δυνάμεις εξέφρασαν τη δέσμευσή τους για αντίσταση, σε διάφορες δηλώσεις που μοιράστηκαν στο στρατόπεδο, απαίτησαν να λήξει η πολιορκία των Παλαιστινίων απ’ τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ιδίως στη Λωρίδα της Γάζα.