Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

26 Ιαν 2008

Θα νικήσουμε την κατοχή*

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καλεί τους ελεύθερους λαούς του κόσμου να έρθουν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους, να τοποθετηθούν ενάντια στις καθημερινές σφαγές του λαού μας στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη. Καλούμε για διεθνή αλληλεγγύη και τους λαούς σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με την αποστολή αντιπροσωπειών και με τη διοργάνωση όσο το δυνατόν πλατύτερων εκδηλώσεων και δράσεων.
Σε επίσημο επίπεδο η διεθνής κοινότητα αποτυγχάνει και έχει αποτύχει να παρέχει προστασία στον παλαιστινιακό λαό, παρά τα επιτακτικά καλέσματα από την Παλαιστίνη για τέτοια προστασία. Κάνουμε έκκληση στα λαϊκά κινήματα και στα κινήματα αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο να αναλάβουν τέτοια προστασία σε λαϊκό επίπεδο μέσω δράσεων αλληλεγγύης.
Επαινούμε της πρωτοβουλίες που έχουν γίνει από ευρωπαϊκές και άλλες οργανώσεις αλληλεγγύης για να σπάσουν την πολιορκία απέναντι στο λαό μας και που καλούν για περαιτέρω και πιο εκτεταμένες δράσεις και για περισσότερο κόσμο να έρθει και να δράσει για να αρθεί η πολιορκία. Οι δυτικές κυβερνήσεις αποτελούν μέρος αυτής της πολιορκίας και τα έθνη του δυτικού κόσμου έχουν ευθύνη να αναλάβουν δράσεις για να σπάσουν την πολιορκία.
Εν μέσω συνεχιζόμενων σφαγών και καθημερινών εγκλημάτων ενάντια στο λαό μας, ο παλαιστινιακός λαός επανειλημμένα κάλεσε τη διεθνή κοινότητα, τα Ηνωμένα Εθνη και τους διεθνείς οργανισμούς να παρέμβουν και να σταματήσουν τις σφαγές αυτές, αλλά τα Ηνωμένα Εθνη αποτυγχάνουν ακόμη και να καταδικάσουν αυτές τις σφαγές. Η κατάσταση στην περιοχή είναι αρκετά σοβαρή για το λαό μας που ζει υπό πολιορκία στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη, μιας και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμέτωπος με την Αμερικανο-Ισραηλινή επιθετικότητα. Ως εκ τούτου απευθύνουμε έκκληση στα λαϊκά κινήματα και στα κινήματα αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο για να συμμετέχουν στις προσπάθειές μας για την προστασία του παλαιστινιακού λαού που βρίσκονται σε εξέλιξη και να διευρύνουν το φαινόμενο αυτό της λαϊκής προστασίας.
Σε όλο τον κόσμο, σε λαϊκό επίπεδο, η φήμη του κράτους του Ισραήλ βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, σε όλον τον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο και παντού και αυτό λόγω των δράσεων των φίλων του παλαιστινιακού λαού. Το επίπεδο της καταπίεσης που εξαπολύεται ενάντια στον παλαιστινιακό λαό αυτή την περίοδο κάνει αναγκαία την αναβάθμιση των δράσεων για να υπάρξουν μαρτυρίες, αναφορές και δράσεις ενάντια στα εγκλήματα που διαπράττονται.
Θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε την κατοχή. Ο λαός μας έχει διαδηλώσει και πάντα θα είναι ενωμένος παρά τους εσωτερικούς πολιτικούς διαχωρισμούς σε επίπεδο κομμάτων, ο παλαιστινιακός λαός τόσο στην πατρίδα όσο και στην εξορία θα παραμείνει για πάντα ενωμένος για να υπεραμυνθεί των δικαιωμάτων μας μέχρι τη νίκη. Εμείς στο Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης θα συνεχίσουμε να υπεραμυνόμαστε υπέρ αυτών των δικαιωμάτων και δεσμευόμαστε για πάντα στην υπεράσπιση του λαού μας με οιονδήποτε μέσο χρειαστεί.

* Η ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου δημοσιεύτηκε στις 18 Γενάρη 2008, ενόψει της εγκληματικής πολιορκίας των σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας και τις εντεινόμενες δολοφονικές επιθέσεις.