Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

21 Σεπ 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ

ΑΘΗΝΑ
Η κρίση και ο πόλεμος των πέντε ημερών στον Καύκασο οδηγεί σε μια κλιμάκωση της ενδοϊμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης, ξαναθέτει ακόμα πιο επιτακτικά για όλους τους ιμπεριαλιστές το ζήτημα των στρατηγικών συμμαχιών και για τους λαούς την πάλη για την ανατροπή αυτής της επικίνδυνης πορείας που υποθηκεύει το μέλλον τους και τη ζωή τους.
-
Η διέξοδος δεν βρίσκεται στην επιλογή μεταξύ του αμερικανικού προστάτη –που λειτουργεί σαν ο κύριος εμπρηστής της ειρήνης και εξακολουθεί να είναι ο κύριος εχθρός των λαών- και του ρώσικου επικυρίαρχου -που βρίσκεται στη φάση της ανασυγκρότησης- αλλά στην άρνηση αυτών των επιλογών και τη χάραξη μιας πολιτικής ανεξαρτησίας, χειραφέτησης και αλληλεγγύης των λαών και των εθνών.
-
Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις το ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, στις 7:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, στο Κτίριο Γκίνη του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (Πατησίων).