Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

8 Μαρ 2009

κδήλωση–συζήτηση με θέμα “ Η Αριστερά στην εποχή των ανατροπών

Ηράκλειο

Με την ευκαιρία του ανοίγματος των διαδικασιών της 7ης Συνδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο, στο Πολυκέντρο Νεολαίας, εκδήλωση–συζήτηση με θέμα “ Η Αριστερά στην εποχή των ανατροπών – Δυναμώνοντας την κομμουνιστική κατεύθυνση”. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες αγωνιστές και νεολαίοι. Στην κεντρική εισήγηση εκ μέρους του Κ.Ο., ο σ. Γρ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στο ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η Αριστερά του σήμερα για να είναι ανατρεπτική. Στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς βλέπουν τα κινήματα και τους αγώνες και τι επί της ουσίας προτείνουν στο λαό.
Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων για το ασφαλιστικό, της νεολαίας για να μην περάσει άρθρο 16 και η αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση, ο πρόσφατος ξεσηκωμός της νεολαίας το Δεκέμβρη, οι αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά και το συνέδριο του ΚΚΕ, και οι «ενωτικές» πρωτοβουλίες της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς έδωσαν ερεθίσματα να αναπτυχθεί μια πλούσια συζήτηση και να αναδειχτούν πλευρές της άποψής μας για τη σημασία της ενίσχυσης των αγώνων και του μετώπου αντίστασης.