Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

14 Απρ 2008

ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ( Μαρξιστικού–Λενινιστικού)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΑΤΣΑΝΤΑ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΝΕΠΑΛ(ΜΑΟΪΚΟΥ)
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΝΕΠΑΛ(ΜΑΟΪΚΟΥ)


Εκ μέρους του των μελών και στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (μαρξιστικού-λενινιστικού) , σας στέλνουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την μεγάλη εκλογική επιτυχία του κόμματος σας στις εκλογές της 10ης Απρίλη 2008, για την Συντακτική Συνέλευση, απόδειξη τω ισχυρών δεσμών σας με τις λαϊκές μάζες του Νεπάλ αλλά και της αποφασιστικότητας του Νεπαλέζικου λαού για ένα νέο, ειρηνικό , ανεξάρτητο και λαικοδημοκρατικό Νεπάλ.

Η επιτυχία σας, αποτέλεσμα των μακρόχρονων αγώνων σας μαζί και μέσα στις λαϊκές μάζες του Νεπάλ έχει δημιουργήσει βαθιά ικανοποίηση και χαρά στους έλληνες κομμουνιστές και όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους στην χώρας μας. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η σημαντική επιτυχία σας θα ανοίξει μια σημαντική σελίδα για τον λαό του Νεπάλ αλλά θα επιδράσει θετικά στους αγώνες των λαών της Ασίας αλλά και όλου του κόσμου για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση.

Με την ευκαιρία επιβεβαιώνουμε την πρόθεση μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την οικοδόμηση ενός διαρκούς κινήματος αλληλεγγύης και υπεράσπισης του λαού του Νεπάλ και της ελεύθερης δημοκρατικής επιλογής του , στις εκλογές για Συντακτική Συνέλευση.


ΑΘΗΝΑ 12/4/2008

ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (μαρξιστικού –λενινιστικού)