Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

5 Απρ 2008

Καταγγελία

Απίστευτος τραμπουκισμός γνωστού εργατοπατέρα συνέβη στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στις 12/3. Συγκεκριμένα το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και στέλεχος του ΣΥΝασπισμού Θ. Βασιλόπουλος έβρισε χυδαία και επιτέθηκε στο Θανάση Τσιριγώτη (στέλεχος των Παρεμβάσεων και του ΜΛ-ΚΚΕ) αλλά και σε άλλους αγωνιστές, όταν αυτοί ζήτησαν το μικρόφωνο για να ενημερώσουν τους συγκεντρωμένους για τη συμβολική κατάληψη που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΔΥ!
Ισως, δεν προκαλεί κατάπληξη ότι κορυφαίοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του ΣΥΝ δε διστάζουν να πραγματοποιήσουν τέτοιες αθλιότητες, που αποτελούν το φυσικό επακόλουθο της πολιτικής ουράς της ΠΑΣΚ στη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και στήριξης του υποταγμένου συνδικαλισμού.
Το χειρότερο είναι ότι δεν προκαλεί πια και καμία έκπληξη ότι το φιλόδοξο «δεύτερο κόμμα» και οι δορυφόροι του δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να καταδικάσουν έντονα και απερίφραστα το απαράδεκτο αυτό κρούσμα.
Αποτελεί καθήκον για κάθε εργαζόμενο η περιφρούρηση της δημοκρατίας στο κίνημα – ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που η επίθεση εντείνεται και το «έργο» της συμβιβασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας για υπονόμευση των αγώνων θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.