Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

17 Ιαν 2010

Πικετοφορία ενάντια στην αντιλαϊκή καταιγίδα

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ


Πικετοφορία καταγγελίας της επίθεσης που έχει εξαπολύσει στο λαϊκό εισόδημα και τις κατακτήσεις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ(μ-λ) την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2009. Παρά το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και το εορταστικό κλίμα που ήθελε να εμπνεύσει η πρωτοβουλία αυτή βρήκε θερμή υποδοχή από τον κόσμο, καθώς ο καθημερινός βομβαρδισμός από τα ΜΜΕ με τα γνωστά τρομοκρατικά σενάρια που εκπορεύονται από τα επιτελεία της ΕΕ και ο επαχθής προϋπολογισμός που ψηφίστηκε στη Βουλή για το 2010 είχαν προκαλέσει τη λαϊκή αγανάκτηση, αφού προανήγγειλαν νέα δυσβάστακτα μέτρα.

Με συνθήματα που κατήγγειλαν την προσπάθεια να φορτωθούν οι συνέπειες της κρίσης στις πλάτες του λαού αλλά και την προσπάθεια να αποσπαστεί η λαϊκή συναίνεση μπροστά στη νέα λαίλαπα, η πικετοφορία διέσχισε τους εμπορικούς δρόμους από τα Χαυτεία μέχρι το Σύνταγμα, ενώ οι εκατοντάδες προκηρύξεις που μοιράστηκαν αποδείχτηκαν λίγες για να καλύψουν τη διάθεση του κόσμου να διαβάσει μια άποψη διαφορετική από αυτές που τον βομβαρδίζουν καθημερινά, που να μιλάει για τα δικά του συμφέροντα και τις δικές του αγωνίες.