Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

15 Οκτ 2010

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δακρυγόνα, ξύλο, συλλήψεις, τρομοκρατία... Ανασφάλεια, ανεργία, απολύσεις, εργαζόμενοι-δούλοι στην υπηρεσία του κεφάλαιου. Δύο πράξεις του δράματος που ζουν ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι. Ο πολιτισμός του μνημονίου και της πολιτικής που αυτό υπαγορεύει, ο πολιτισμός της βίας, του αυταρχισμού και της εξαθλίωσης έδωσε σήμερα μια ακόμη «παράσταση» στην πύλη της Ακρόπολης. Μια «παράσταση» σε βάρος των συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού που μετά από χρόνια δουλειάς πετιούνται στο δρόμο, πολλοί από αυτούς απλήρωτοι για μήνες.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη βάναυση αυτή επίθεση απέναντι σε ένα ακόμη κομμάτι του εργαζόμενου λαού που αγωνίζεται για το αυτονόητο δικαίωμά του στην πλήρη και σταθερή απασχόληση, καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη προσπάθεια κατασυκοφάντησής τους.
Όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όσο και να οχυρώνονται οι δυνάμεις του κεφάλαιου, οι αντιστάσεις και οι αγώνες ενάντια στην καταπάτηση δικαιωμάτων και κατακτήσεων και θα δυναμώνουν και θα διευρύνονται. Όσες απεργίες και να βγάζει παράνομες, όσα χημικά και να ρίξει, δεν θα μπορέσει να κρύψει ότι το δίκιο το έχει ο κόσμος της δουλειάς και του μόχθου, ο κόσμος που παράγει τον πλούτο αυτής της κοινωνίας, ο κόσμος που έχει αξίες και γι’ αυτό μπορεί να παράγει πραγματικό πολιτισμό και όχι τα παράσιτα που λυμαίνονται την εξουσία αυτού του τόπου και τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους.