Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Οκτ 2010

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Συνεχίζονται οι δίκες των Λευκιμμιωτών. Με κατασκευασμένες και αστήριχτες κατηγορίες οδηγούνται στηδικαιοσύνηαγωνιστές που το έγκλημά τους ήταν ότι αντιτάχθηκαν στα σχέδια της κυβέρνησης  και της τοπικής αυτοδιοίκησης υπερασπιζόμενοι τη ζωή και την υγεία τη δική τους και των παιδιών τους.
Το ΚΚΕ(μ-λ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους της Λευκίμμης  και στον αγώνα τους για αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής. Έναν αγώνα με διάρκεια, αυτοθυσίεςν ε κ ρ ό, αλλά και πείσμα, δυναμικότητα και επιτυχίες τέτοιες που η κυβερνητική πολιτική και οι τοπικοί εκφραστές της μόνο με τρομοκράτηση και καταστολή μπορούσαν να αντιμετωπίσουν
Ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου με όχημα την κρίση προωθούν την άγρια επίθεση στην τσέπη μας και την κατάργηση των εργασιακών σχέσεων όπως τις ξέραμε, δεν πρόκειται να αφήσουν αλώβητα τα δημοκρατικά μας δικαιώματα για αντίσταση και πάλη. Αντίθετα, κάνουν ό,τι μπορούν για να μας τρομοκρατήσουν: νέοι νόμοι, επιστρατεύσεις απεργών, βία και καταστολή, ποινικοποίηση των αγώνων.
Όμως, ο λαός μας δεν μπορεί να επιλέξει παρά την επιβίωσή του. Παλεύει και υπερασπίζεται το δικαίωμα στη ζωή, στη δουλειά, στο καθαρό περιβάλλον, στις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ στις 7 και 14 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΧΥΤΑ

Κέρκυρα, 3/10/2010