Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

28 Οκτ 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ στον Κολωνό

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Παρασκευή  29 Οκτώβρη, 8:00 μμ
ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΤΕΧΝΗΣ - Λένορμαν 172 (2ος όροφος) - ΚΟΛΩΝΟΣ

Την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ -με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ- έχει βάλει τις ζωές και τις τύχες του λαού υποθήκη στα συμφέροντα του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου...
...Την ώρα που με τα απανωτά μνημόνια σφίγγει ολοένα και περισσότερο η θηλιά γύρω από το λαιμό των εργαζομένων...
...Την ώρα που η φτώχεια, η ανεργία και η ανασφάλεια σκιάζουν τις ζωές όλο και μεγαλύτερων λαϊκών στρωμάτων...
...Την ώρα που όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι αναζητούν τη διέξοδο στον αγώνα, στην οργάνωση της πάλης και των αντιστάσεών τους, σκορπίζοντας την ανησυχία και το φόβο στα αστικά επιτελεία...
... προσπαθούν όλοι να μας πείσουν ότι οι εκλογές του Νοέμβρη αποτελούν «προνομιακό πεδίο», όπως θέλουν να πιστεύουν δυνάμεις της Αριστεράς και όπως αρέσκονται να διαλαλούν οι δυνάμεις του συστήματος. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!
Οι εκλογές του Νοέμβρη αποτελούν πεδίο νομιμοποίησης μίας πολύ σημαντικής πτυχής της επίθεσης του συστήματος. Το αντιδραστικό-αντιλαϊκό τερατούργημα του Καλλικράτη είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της επίθεσης αυτής, μέσα από το οποίο προωθούνται ελαστικές εργασιακές σχέσεις, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, συγχωνεύσεις.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την πλήρη και καθαρή αντίθεσή τους σε αυτήν την αντιμεταρρύθμιση.
Να επιλέξουν την ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες του Καλλικράτη.
  • Για να μην νομιμοποιήσουμε το τερατούργημα του Καλλικράτη
  • Για να καταγγείλουμε την κατάργηση των όποιων κοινωνικών παροχών έχουν απομείνει στους δήμους.
  • Γιατί οι συσχετισμοί ανατρέπονται μέσα από τους αγώνες και την οργανωμένη λαϊκή πάλη!
  • Για να χτίσουμε την ελπίδα του λαού για καλύτερο μέλλον με την ανατροπή του μνημονίου
  • Για να δώσουμε τη μάχη στο πραγματικό πεδίο: στην ταξική πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους.