Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Οκτ 2010

Παρεμβάσεις της κομματικής οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ (μ-λ)

Συνεχίζοντας την παρέμβασή της μέσα στους εργαζόμενους και τη νεολαία ενάντια στο εκλογικό σκηνικό που στήνεται με τις κάλπες του «Καλλικράτη», σκηνικό που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διαθέσεις και τις ανάγκες του λαού, η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές σχεδιάζει και οργανώνει παρεμβάσεις για την εξήγηση των θέσεων της οργάνωσης για τον «Καλλικράτη» και την προβολή της ΑΠΟΧΗΣ στις επερχόμενες εκλογές.
Συγκεκριμένα, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ (μ-λ), προσπαθώντας να συμβάλουν στη διάνοιξη νέων αγωνιστικών δρόμων αυτοοργάνωσης του λαού ενάντια στο μνημόνιο των αστικών και ιμπεριαλιστικών επιλογών, με έντυπο υλικό θα παρέμβουν στους παρακάτω δήμους και συνοικίες: Εύοσμο, Αμπελόκηπους, Σταυρούπολη, Νεάπολη, Πολίχνη, Συκιές, Μενεμένη, Κορδελιό, Ευκαρπία, Ωραιόκαστρο, Χορτιάτη στις δυτικές συνοικίες, `Ανω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Καλαμαριά, Χαριλάου, Πυλαία, περιοχές Παπαναστασίου και `Ολγας στις ανατολικές. Ταυτόχρονα θα υπάρξουν παρεμβάσεις στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε διάφορα παραρτήματα του ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, στον ΟΣΕ, στα ΚΤΕΛ και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ενώ ιδιαίτερη φροντίδα καταβάλλεται ακόμη στη λειτουργία ομάδων φίλων και συναγωνιστών στις γειτονιές. Η όλη προσπάθεια θα ολοκληρωθεί με κεντρική κομματική εκδήλωση.