Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Οκτ 2010

Πούλα-πούλα ως τη Σάμο

Η επιχείρηση εκποίησης της δημόσιας περιουσίας δεν περιορίζεται μόνο στο λεκανοπέδιο της αττικής. Προφανώς βέβαια εκεί βρίσκονται τα πιο ζουμερά φιλέτα μεγάλων αποδόσεων (Ελληνικό, Θριάσειο), απότι φαίνεται όμως έχει και η περιφέρεια να συμβάλει στο παζάρι του ξεπουλήματος.
Στο σφυρί φαίνεται να βγαίνει το ακρωτήρι 940 στρεμμάτων στην περιοχή Αγία Παρασκευή-Νησί, 5χλμ βορειοανατολικά της πόλης της Σάμου. Σε ρόλο μεσίτη ο βουλευτής του νομού με το ΠΑΣΟΚ Π. Βαρδίκος, ο οποίος με επιστολή προς την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου ζητά -ούτε λίγο, ούτε πολύ- την άμεση έγκριση του Δασαρχείου και της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου ώστε να χαρακτηριστεί η περιοχή κατάλληλη για αξιοποίηση. Επίδοξος αγοραστής εμφανίζεται η Qatar Holdings, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για άλλες περιοχές της χώρας (Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο, Ρίο, Μεσολόγγι) προκειμένου να κάνει επενδύσεις στους τομείς της ενέργειας και του τουρισμού. Ο βουλευτής μάλιστα έχει το θράσος να δηλώνει πως πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, ειδικά σε μια συγκυρία που η Τουρκία έχει προβάδισμα στις τουριστικές επενδύσεις
Τα κυβερνητικά αρπακτικά, στο όνομα της προσέλκυσης επενδύσεων, έχουν μπει σε τροχιά ξεπουλήματος ολόκληρης της χώρας. Να μας βρουν μπροστά τους!