Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

29 Δεκ 2008

Σιωνιστές φονιάδες!

Κάτω τα δολοφονικά χέρια από τον λαό της Παλαιστίνης!

Οι ισραηλινοί σιωνιστές για μια ακόμα φορά μακελεύουν τον λαό της Παλαιστίνης. Εχοντας την κάλυψη των ιμπεριαλιστών τόσο των Αμερικάνων, όσο και αυτών της ΕΕ, βομβαρδίζουν και δολοφονούν περισσότερους από 300 Παλαιστίνιους ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 900. Είναι μια νέα τρομοκρατική και εγκληματική ενέργεια των σιωνιστών, που στόχο έχει να κάμψει την ηρωική αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης και οι αεροπορικές επιδρομές συνεχίζουν να σπέρνουν το θάνατο.

Εχουμε σοβαρό καθήκον, οι προοδευτικοί άνθρωποι στη χώρα μας, οι πλατιές λαϊκές μάζες και η νεολαία, να βγούμε μαζικά στους δρόμους και να καταδικάσουμε τη δολοφονική δράση των ισραηλινών σιωνιστών. Να καταδικάσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο τους ιμπεριαλιστές πάτρωνές τους, που χρόνια τώρα οπλίζουν και στηρίζουν τη δολοφονική δράση των σιωνιστών, καθώς και την κάλυψη που παρέχει η κυβέρνηση της χώρας μας στους ισραηλινούς φονιάδες.

Να βγούμε μαζικά στους δρόμους και να διαδηλώσουμε την οργή μας, τόσο ενάντια στους φονιάδες, όσο και σε όλους όσους τους στηρίζουν και τους καλύπτουν. Τα εγκλήματα των σιωνιστών είναι και δικά τους εγκλήματα. Ξανά και ξανά στους δρόμους για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.

Να εκφράσουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στην ηρωική και μαχητική αντίσταση που διεξάγει χρόνια και καθημερινά και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες για να απελευθερώσει την πατρίδα του.

Οι δυνάμεις της επαναστατικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς στη χώρα μας, οφείλουν να δράσουν από κοινού για να πάρει μαζικό χαρακτήρα η αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης. Να δυναμώσουμε την πάλη μας για να ηττηθεί ο σιωνισμός και ο ιμπεριαλισμός.

Η τελική νίκη ανήκει στο λαό της Παλαιστίνης!

ΚΚΕ(μ-λ)
Αθήνα 28/12/2008