Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

7 Δεκ 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Αλέξη είναι έργο της κυβέρνησης

Ο λαός και η νεολαία ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Στους δρόμους! Ενάντια στην πολιτική που δολοφονεί!




Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει σε όλο το λαό και τη νεολαία την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου από τις δυνάμεις καταστολής.

Η δολοφονία είναι η φυσική συνέπεια της καθημερινής ενίσχυσης και αποθράσυνσης των δυνάμεων καταστολής. Είναι η φυσική συνέπεια της δολοφονίας του πακιστανού μετανάστη στις 26 Οκτώβρη. Είναι η φυσική συνέπεια της «ζαρντινιέρας», της καθημερινής άγριας καταστολής των αγώνων της νεολαίας και των εργαζομένων. Η πρόσφατη καταστολή απέναντι στην φοιτητική πορεία της Πέμπτης και ο άγριος ξυλοδαρμός των φοιτητών προϊδέαζε για την πολιτική απόφαση της έντασης της κρατικής τρομοκρατίας από μεριάς της κυβέρνησης.

Το όργιο ψεμάτων από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης δεν μπορεί να κρύψει ότι έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή, απροσχημάτιστη και εν ψυχρώ δολοφονία. Όπως η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τη δολοφονία του Καλτέζα, έτσι και η κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται να βάψει με το αίμα του μαθητή Αλέξη τα χέρια της στην επιδίωξή της να τρομοκρατήσει το λαό και τους εργαζόμενους μπροστά στην ογκούμενη κοινωνική δυσαρέσκεια που η κρίση και η αντιλαϊκή της πολιτική προκαλούν.

Είναι δεδομένο ότι όσο η κρίση του συστήματος εντείνεται, όσο η φτώχεια και η ανεργία οξύνονται, τόσο θα κλιμακώνεται η καταστολή και η τρομοκρατία απέναντι στον εχθρό λαό.

Ο λαός και η νεολαία όμως ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Στους δρόμους! Ενάντια στην πολιτική που δολοφονεί!


Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2008



ΚΚΕ(μ-λ)

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)